Onze partners

 

Covestro – Gouden BIA Partner PLUS

Covestro is een wereldleider op gebied van polymeermaterialen: innovatief, duurzaam en divers. In de haven van Antwerpen maakt het bedrijf al meer dan 50 jaar hoogwaardige materialen, zoals de hightech kunststof polycarbonaat (Makrolon®), en ook aniline en polyether die door andere industrieën tot polyurethaan worden verwerkt. Je vindt Covestro terug in heel wat toepassingen die je leven aangenamer maken, zoals in auto’s, laptops, smartphones, diverse elektronica, bouwisolatie, sportartikelen en mode. Met hun producten en technologieën bieden ze oplossingen voor de huidige, maar ook voor toekomstige uitdagingen. Ze helpen de wereld energie-efficiënter te worden, dragen bij tot zuinige wagens en gebruiken zelfs CO2 als grondstof voor polyurethaan. Om de efficiënte werking van hun hoogtechnologische en geautomatiseerde productie-installaties te bewaken en te optimaliseren, kijken ze regelmatig uit naar masters in de Industriële Wetenschappen met specialisatie chemie en elektromechanica.

Beschik jij over een gezonde dosis nieuwsgierigheid en ondernemerszin? Ga dan zeker eens kennismaken.
Check Covestro’s vacatures op: www.career.covestro.com
Stuur Covestro een mailtje via: info.be@covestro.com

 

Umicore – Gouden BIA Partner PLUS

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vijf vestigingen in ons land. Ze ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, LED-toepassingen, katalysatoren… Via recyclage halen ze kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm’s.

Check Umicore’s vacatures op: https://www.umicore.be/nl/jobs/young-professionals/traineeship-hoboken/
Meer informatie over werken bij Umicore:  Line.Claes@eu.umicore.com 

 

Advipro – Gouden BIA Partner

Advipro biedt flexibele totaaldiensten aan de farmaceutische, biofarmaceutische, medische en hightech sector. Onze diensten situeren zich op vlak van Project Support (engineering, compliance, kwalificatie, validatie, kwaliteitscontrole en -bewaking), Consulting & Solutions (projectmanagement, procesverbetering, benchmarking en training), Testing & Validation (analyseren, testen en valideren van processen, ruimtes en labo’s) en The GxP Academy (ons eigen trainings – en opleidingscentrum met een volledig uitgeruste cleanroom voor eigen medewerkers én klanten). Omwille van de groei van onze activiteiten in verschillende regio’s blijven we continu op zoek naar technisch en wetenschappelijk talent.

Bedrijfsfilmpje Advipro: https://www.youtube.com/watch?v=INZ_X5jn9k.

Meer informatie over werken bij Advipro: ine@advipro.be

 

Brunel – Gouden BIA Partner

Brunel unites challenging clients and specialists worldwide. Active in fields ranging from Engineering and ICT to Life Sciences: Brunel delivers specialists to all sorts of companies. Therefore, Brunel is involved in many different types of projects, which assures you of working on a project matching your qualities and development. 

Jouw carrière bij Brunel: https://www.brunel.be/nl-be/carriere.

Meer info via: campusbe@brunel.net

 

 

Imec – Zilveren BIA Partner PLUS

‘Embracing a better life’ is onze slogan. Geen holle woorden, maar dagelijkse realiteit. Wij werken écht aan een betere toekomst. Dat doen we met z’n allen. 4.000 man. 90 nationaliteiten.

Onze bijdrage? Die is klein. Letterlijk dan: het gaat om nano-elektronica. De impact daarentegen is enorm. Want onze chips worden gebruikt voor hightechoplossingen die bijdragen tot efficiëntere gezondheidszorg, veiliger transport, duurzamere energie,noem maar op. En die technologie ontstaat in onze cleanroom.

Jouw carrière bij Imec: https://www.imec-int.com/en/careers.

Meer info via: Karlien.Michiels@imec.be

 

Indaver – Zilveren BIA Partner

Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Door optimale recycling en maximale terugwinning van energie en waardevolle componenten uit afval, wil Indaver toonaangevend blijven in duurzaam afvalbeheer. Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers.

 Werken bij Indaver: https://www.indaver.com/be-en/in-belgium/working-at-indaver/.

Meer info via: Kristine.Konings@indaver.be.

 

Air Liquide – Jaarpartner

A world leader in gases, technologies and services for Industry and Health, Air Liquide is present in 80 countries with approximately 67,000 employees and serves more than 3.7 million customers and patients. Oxygen, nitrogen and hydrogen are essential small molecules for life, matter and energy. They embody Air Liquide’s scientific territory and have been at the core of the company’s activities since its creation in 1902.

Jouw carrière bij Air Liquide: https://www.airliquide.com/careers .


 

In samenwerking met KVCV organiseert de S-Kring elk jaar een lezing op campus De Nayer. Wij willen KVCV dan ook bedanken voor deze samenwerking. Verdere info is te vinden op deze pagina.


 

Als bedrijf geïnteresseerd  om zelf partner worden van de S-Kring? Aarzel niet om onze P.R. te contacteren via 

pr.skring@gmail.com. Hij brengt je op de hoogte van de tarieven en de hieraan verbonden voordelen.