Over onze partners

 

Covestro – Gouden BIA partner

Covestro is een wereldleider op gebied van high-tech polymeermaterialen: innovatief, duurzaam en divers. Dankzij hun globale aanwezigheid en omdat ze dichtbij hun klanten staan, zijn ze de gewenste partner voor een grote verscheidenheid aan industrieën. Ze helpen bij het lichter maken van wagens om brandstof te besparen. Hun isolatiesystemen beschermen gebouwen tegen de warmte en koude en verminderen energieverbruik.

 

Umicore – Gouden BIA partner

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vijf vestigingen in ons land. Ze ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, LED-toepassingen, katalysatoren… Via recyclage halen ze kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm’s.

Advipro – Gouden BIA partner

Advipro biedt flexibele totaaldiensten aan de farmaceutische, biofarmaceutische, medische en hightech sector. Onze diensten situeren zich op vlak van Testing en Validation, Project Support (engineering, compliance, kwalificatie, validatie, kwaliteitscontrole en -bewaking) en Consulting & Solutions (projectmanagement, procesverbetering, benchmarking en training). Advipro is hierbij voortdurend op zoek naar getalenteerde medewerkers.

 

 

Alfa Laval – Zilveren BIA partner

De kernactiviteiten van Alfa Laval zijn gebaseerd op drie basistechnologieën: warmteoverdracht, scheidingstechnologie en vloeistofstroombehandeling. Alfa Laval is marktleider in deze gebieden. Om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn, is het bedrijf verdeeld over drie divisies, namelijk Marine, Energy en Food & Water, die de producten op de markt brengen en verkopen aan specifieke klantengroepen.