Over onze partners

 

Covestro – Gouden BIA Partner PLUS

Covestro is een wereldleider op gebied van polymeermaterialen: innovatief, duurzaam en divers. In de haven van Antwerpen maakt het bedrijf al meer dan 50 jaar hoogwaardige materialen, zoals de hightech kunststof polycarbonaat (Makrolon®), en ook aniline en polyether die door andere industrieën tot polyurethaan worden verwerkt. Je vindt Covestro terug in heel wat toepassingen die je leven aangenamer maken, zoals in auto’s, laptops, smartphones, diverse elektronica, bouwisolatie, sportartikelen en mode. Met hun producten en technologieën bieden ze oplossingen voor de huidige, maar ook voor toekomstige uitdagingen. Ze helpen de wereld energie-efficiënter te worden, dragen bij tot zuinige wagens en gebruiken zelfs CO2 als grondstof voor polyurethaan. Om de efficiënte werking van hun hoogtechnologische en geautomatiseerde productie-installaties te bewaken en te optimaliseren, kijken ze regelmatig uit naar masters in de Industriële Wetenschappen met specialisatie chemie en elektromechanica.

Beschik jij over een gezonde dosis nieuwsgierigheid en ondernemerszin? Ga dan zeker eens kennismaken.
Check Covestro’s vacatures op: www.career.covestro.com
Stuur Covestro een mailtje via: info.be@covestro.com

 

Umicore – Gouden BIA Partner PLUS

Umicore is een wereldspeler in materiaaltechnologie. Een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vijf vestigingen in ons land. Ze ontwikkelen technologieën en produceren materialen voor hoogwaardige zonnecellen gebruikt in satellieten, herlaadbare batterijen, LED-toepassingen, katalysatoren… Via recyclage halen ze kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm’s.

 

Advipro – Gouden BIA Partner

Advipro biedt flexibele totaaldiensten aan de farmaceutische, biofarmaceutische, medische en hightech sector. Onze diensten situeren zich op vlak van Project Support (engineering, compliance, kwalificatie, validatie, kwaliteitscontrole en -bewaking), Consulting & Solutions (projectmanagement, procesverbetering, benchmarking en training), Testing & Validation (analyseren, testen en valideren van processen, ruimtes en labo’s) en The GxP Academy (ons eigen trainings – en opleidingscentrum met een volledig uitgeruste cleanroom voor eigen medewerkers én klanten). Omwille van de groei van onze activiteiten in verschillende regio’s blijven we continu op zoek naar technisch en wetenschappelijk talent.

 

 

Alfa Laval – Gouden BIA Partner

De kernactiviteiten van Alfa Laval zijn gebaseerd op drie basistechnologieën: warmteoverdracht, scheidingstechnologie en vloeistofstroombehandeling. Alfa Laval is marktleider in deze gebieden. Om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn, is het bedrijf verdeeld over drie divisies, namelijk Marine, Energy en Food & Water, die de producten op de markt brengen en verkopen aan specifieke klantengroepen.

 

AZO – Gouden BIA Partner

Made by AZO !

AZO biedt oplossingen op het gebied van innovatieve handling van stortgoederen, voedingssystemen voor mengers, pneumatische transportsystemen, zeefmachines en bulkcontainers. Wij ontwerpen en bouwen totale installaties voor de automatisering van productieprocessen binnen de voedings- en farmaceutische sector, de chemie- en kunststofsector. Als partner voor oa. Barry Callebaut, Janssen Pharmaceutica , Umicore, Deceuninck  en vele andere leidinggevende bedrijven in de markt, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s !

Stap binnen in onze boeiende en uitdagende wereld, welkom bij AZO !

 

Indaver – Zilveren BIA Partner PLUS

Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Door optimale recycling en maximale terugwinning van energie en waardevolle componenten uit afval, wil Indaver toonaangevend blijven in duurzaam afvalbeheer.

Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers.

 

Imec – Zilveren BIA Partner PLUS

‘Embracing a better life’ is onze slogan. Geen holle woorden, maar dagelijkse realiteit. Wij werken écht aan een betere toekomst. Dat doen we met z’n allen. 4.000 man. 90 nationaliteiten.

Onze bijdrage? Die is klein. Letterlijk dan: het gaat om nano-elektronica. De impact daarentegen is enorm. Want onze chips worden gebruikt voor hightechoplossingen die bijdragen tot efficiëntere gezondheidszorg, veiliger transport, duurzamere energie, noem maar op. En die technologie ontstaat in onze cleanroom.

 

 

Valesta – LabSupport – Zilveren BIA Partner

Valesta takes care of all staffing & project needs by connecting  pharmaceutical, biotech and medical device organisations with qualified & well-trained professionals. We support our consultants by providing relevant training & personal coaching. A Valesta consultant is never alone! www.valesta.be

Lab Support specializes in placing scientific professionals in permanent, project and temporary jobs. We are active in the life science, biotech, chemistry, food and beverage, cosmetics and pharma sector.  All Recruiters have a degree in science and a real passion for the industry! www.labsupport.be